nieuw : Tattooverwijdering.

Tattoo verwijderen d.m.v laser, door Marja Kramer 

 Tatoeages komen in alle lagen van de samenleving voor, maar vaak laten mensen zich tatoeëren omdat het bij hun levenstijl past of omdat het de trend van het moment is. Helaas verandert de levensstijl en de trend van veel mensen naarmate ze ouder worden. En dan is zo'n tatoeage ineens ongepast. Ook zijn er veel mensen van wie de tattoo simpelweg niet meer mooi is, of omdat deze al heel oud is, of omdat de tatoeëerder zijn/haar vak niet verstaat, of de liefde is over. In deze gevallen is een laser behandeling ideaal. Je tatoeage word met iedere behandeling verder vervaagd tot hij helemaal verdwenen is. Ook is het mogelijk om de tatoeage maar gedeeltelijk te vervagen voor een cover -up tattoo. Dan is men niet meer verplicht om een grote en donkere tattoo over de oude heen te zetten.                                                                                                                                                                                            De behandeling :                                                                                                        

Er zijn gemiddeld 4 tot 15 behandelingen nodig om een tattoo geheel te laten verdwijnen.Tussen 2 behandelingen zit altijd ongeveer 6 weken. Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. Het is totaal nutteloos om sneller te behandelen want het lichaam moet de losgeraakte inktdeeltjes afvoeren, en dat heeft tijd nodig. Het is dus niet zo dat de tattoo sneller verdwijnt als er sneller behandeld wordt. Sterker nog de kans op pigmentatie en littekenweefsel wordt hierdoor aanzienlijk groter.

Bijwerkingen:                                                                                                                  

Het verwijderen van een tattoo met deze lasertechniek is in principe een heel veilige behandelmethode, echter, er is altijd een kleine kans op bijwerkingen. Zo kan na de behandeling de behandelde plek langdurig rood blijven, tot ongeveer 7 dagen na de behandeling. Ook kan er jeuk onstaan, dit gebeurt bij mensen met een overgevoeligheid voor de inkt. Door de behandeling komt deze nl weer in het lichaam. Verder is er een kleine kans op over of onderpigmentatie, vooral wanneer de plek aan UV-straling is blootgesteld. Het is eigenlijk een 1e graad brandwond, en zo kan je hem ook behandelen. Heel soms gebeurt het dat je een blaar krijgt, dan is het beste om die niet door te prikken.( zo blijft de wond mooi dicht en kan er geen bacterie o.i.d naar binnen)

Na de behandeling:  

Direct na de behandeling zal er op de tatoeage een witte waas te zien zijn, dit is  "lasersnow" een normale reactie van de huid. Deze trekt na enkele minuten weg.   Er zal een lichte zwelling optreden. de te behandelen plaats wordt na de behandeling ingesmeerd met een vette zalf. Dit is om het brandige gevoel te verminderen. Na de behandeling is 2 weken geen zonnebank en zonnebaden mogelijk! Smeren met een "sunblock " is aan te raden, ook adviseer ik om gedurende de eerste dagen extra veel water te drinken, zodat de inkt sneller het lichaam verlaat. Wanneer de tattoo verdwenen is zal het resultaat blijvend zijn.

Wat kost het:

Klein plekje, 5 stippen of lettertje/ankertje,                        € 25,-                              

Naam, per letter                                                              € 10,- tot 15,-                

25cm2                                                                            € 50,-                              

50cm2                                                                            € 75,-                              

100cm2 dus een tattoo van 10 bij 10cm                              € 150,-  

Betaling per behandeling, na de 5e behandeling krijgt men 25% korting en na de 10e behandeling 50% korting.                                                                                                                                                                                   Voor meer info of een afspraak maken kunt u de contact pagina invullen of bellen  met Marja Kramer 0527-683906, 0633790916                                           

                                                          

                                                                       TATTOOSTUDIO URK  

                                                    VOOR HET PLAATSEN EN VERWIJDEREN VAN UW TATTOO.                                                                                    

 

 

 

 

 

Skrepr.com Creative in Multimedia Skrepr.com Creative in Multimedia